Loopbaanbegeleiding: Wandelend op weg

‘Wandelend op weg’ is een programma van 3 aaneengesloten dagen waar je nadenkt en nieuwe inzichten krijgt over jouw persoonlijke loopbaan. Dit programma is specifiek ontwikkeld voor mensen die op een kruispunt in hun carrière staan en niet weten, of twijfelen over de volgende stap.

2013-04-07 15.18.54Tijdens de 3 dagen worden workshops afgewisseld met wandelingen in het Nationaal Park De Drentse Aa waarbij gericht wordt gewerkt aan opdrachten die inzicht geven in je eigen loopbaan en handvatten geven voor de toekomst. Wandelen, zo is onze ervaring, brengt  rust en ruimte om na te denken over jezelf en je toekomst. Het brengt je tot de kern en helpt je bij het beantwoorden van vragen die bij je leven. Wandelen biedt je de mogelijkheid vrijuit zonder belemmeringen te denken  over de toekomst. Iedere pas die je zet,  is een stap voor uit.

Naast gezamenlijke workshops werk je zowel individueel als in duo’s aan de verschillende opdrachten. Daarnaast zijn er individuele gesprekken met de begeleidende coaches. Veelal zullen de opdrachten tijdens het wandelen worden uitgevoerd en aan het eind van de dag geëvalueerd.

We werken met groepen tussen de 6 en 10 personen. Ieder groep wordt begeleid door twee coaches. Je moet rekening houden met dat er per dag gemiddeld 12  kilometer wordt gelopen in het natuurgebied van de Drentse Aa.